Advertisement

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı - Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola'dan radikal ... / Ezgi mola masumlar apartmanı dizisi kadrosundan çıkarılacak mi?

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı - Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola'dan radikal ... / Ezgi mola masumlar apartmanı dizisi kadrosundan çıkarılacak mi?. Ezgi mola (masumlar apartmanı dizisi safiye) kimdir? Ezgi mola, birkan sokullu, farah zeynep abdullah, merve dizdar gibi isimlerin başrolde olduğu masumlar apartmanı dizisinin yeni bölümünde ortaya çıkan sır sosyal medyaya damgasını vurdu. Masumlar apartmanı i̇zleyicileri çıldıracak, sosyal medyayı yıkacak! Safiye, gülben ve han hasta babaları ile yaşayan üç kardeştir. Masumlar apartmanı, ogm pictures yapımı, ilk bölümü 15 eylül 2020 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini çağrı vila lostuvalı ve çiğdem bozali'nin yaptığı dram.

Trt1'in sevilen dizisi masumlar apartmanı'ndaki bir sahne duygusal anlara neden oldu. Twitter tredler listesinin zirvesinde hem masumlar apartmanı hem de ezgi mola yer aldı. Resmi instagram hesabı i official instagram account her salı saat 20.00' de @trt1' de. Ogm pictures'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi masumlar apartmanı'nın başrollerinde farah zeynep abdullah, ezgi mola, merve dizdar ve birkan sokullu rol alıyor. Ezgi mola, birkan sokullu, farah zeynep abdullah, merve dizdar gibi isimlerin başrolde olduğu masumlar apartmanı dizisinin yeni bölümünde ortaya çıkan sır sosyal medyaya damgasını vurdu.

Masumlar Apartmanı son bölümüyle sosyal medyayı salladı!
Masumlar Apartmanı son bölümüyle sosyal medyayı salladı! from www.bilalozcan.com
Trt1'in sevilen dizisi masumlar apartmanı'ndaki bir sahne duygusal anlara neden oldu. Masumlar apartmanı'nda seyirci dondu kaldı. İşte masumlar apartmanı'nın yıldızı ezgi mola'nın yaşı. Ezgi mola (masumlar apartmanı dizisi safiye) kimdir? Safiye, gülben ve han hasta babaları ile yaşayan üç kardeştir. Ezgi mola da sahneye yorum yaparak, mahvoldum dedi. Masumlar apartmanı dizisi dün akşam 17. Oyunculuklarıyla parmak ısırtan merve dizdar ve ezgi mola için binlerce paylaşım yapıldı.

Safiye ve gülben yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir.

Ezgi mola da bu karakter ile izleyicilerini derinden sarstı ve masumlar apartmanı'da muhteşem hikaye ve oyunculuklar sonrasında sezonun en başarılı yapımı olmayı başardı. Masumlar apartmanı her hafta salı günleri 20:00'de trt 1'de ekrana geliyor. Masumlar apartmanı'nda seyirci dondu kaldı. 163 cm boyunda 58 kilodur. Masumlar apartmanı dizisinde ezgi mola'nın canlandırdığı safiye'nin sinir krizi geçirdiği anlar sosyal medyada da gündem oldu. Ezgi mola, birkan sokullu, farah zeynep abdullah ve merve dizdar'ın bölüm başına aldıkları ücret yaklaşık olarak 47.000 tl'dir. Trt1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi masumlar apartmanı güçlü kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ogm pictures'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi masumlar apartmanı'nın başrollerinde farah zeynep abdullah, ezgi mola, merve dizdar ve birkan sokullu rol alıyor. Konuyla ilgili instagram hesabından açıklama yapan mola, bir mutfağın fiyatı 120 bin lira olabilir mi? Ünlü oyuncu ezgi mola, sevgilisi mustafa aksakallı ile evinde tadilat yaptırmaya başladı. Twitter tredler listesinin zirvesinde hem masumlar apartmanı hem de ezgi mola yer aldı. Masumlar apartmanı ile ekranlara dönüş yapan ezgi mola, başarılı performansıyla rol yapmıyor, rolünü adeta yaşıyor! Çiçeğe düştüğü not ise çok manidardı.

Masumlar apartmanı her hafta salı günleri 20:00'de trt 1'de ekrana geliyor. Ezgi mola, trt 1'de yayınlanan masumlar apartmanı adlı dizideki performansıyla büyük beğeni topladı. İşte masumlar apartmanı'nın yıldızı ezgi mola'nın yaşı. Ogm pictures'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi masumlar apartmanı'nın başrollerinde farah zeynep abdullah, ezgi mola, merve dizdar ve birkan sokullu rol alıyor. Konuyla ilgili instagram hesabından açıklama yapan mola, bir mutfağın fiyatı 120 bin lira olabilir mi?

Han'ın zincirlediği kişi Esat mı? Masumlar Apartmanı 29 ...
Han'ın zincirlediği kişi Esat mı? Masumlar Apartmanı 29 ... from i1.haber7.net
.paylaşımlarıyla sosyal medyada da fenomen haline gelen ezgi mola, masumlar apartmanı'nda çok farklı bir rolle hayranlarının karşısına çıktı. Masumlar apartmanı her hafta salı günleri 20:00'de trt 1'de ekrana geliyor. Geçen sezon alice müzikalinde de beraber. Ezgi mola (masumlar apartmanı dizisi safiye) kimdir? Ezgi mola ile merve dizdar başrolünü paylaştıkları masumlar apartmanı dizisiyle reyting listelerini sallıyor. Ezgi mola , bu sezon yayınlanmaya başlayan ve gerçek bir yaşam hikayesini konu alan masumlar apartmanı dizisinde canlandırdığı safiye karakteri ile gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncu ezgi mola, sevgilisi mustafa aksakallı ile evinde tadilat yaptırmaya başladı. Yayınlandığı günden beri izlenme rekoru kıran masumlar apartmanı dizisinin başrol oyuncusu ezgi mola yeni bir paylaşım yaptı.

Masumlar apartmanı oyuncuları bölüm başına ne kadar ücret alıyor.

Masumlar apartmanı dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek. Ezgi mola ile merve dizdar başrolünü paylaştıkları masumlar apartmanı dizisiyle reyting listelerini sallıyor. Masumlar apartmanı dizisi, trt 1 ekranlarında 15 eylül salı günü 20:00'de izleyicileriyle buluşacak. Ezgi mola işletmeci i mustafa aksakallı ile evlidir. Masumlar apartmanı dizisinde ezgi mola'nın canlandırdığı safiye'nin sinir krizi geçirdiği anlar sosyal medyada da gündem oldu. Trt 1'nin yeni dizisi masumlar apartmanı dün akşam 3. Vay efendim o dizi de neymiş diyenleri şöyle alalım. Trt1'in sevilen dizisi masumlar apartmanı'ndaki bir sahne duygusal anlara neden oldu. Masumlar apartmanı oyuncuları bölüm başına ne kadar ücret alıyor. 163 cm boyunda 58 kilodur. Masumlar apartmanı i̇zleyicileri çıldıracak, sosyal medyayı yıkacak! Ezgi mola (@ezgimola) adlı kişinin en son tweetleri. Arto'dan masumlar apartmanı safiye'si ezgi mola'ya ağır eleştiri!!!

Geçen sezon alice müzikalinde de beraber. Masumlar apartmanı dizisi, trt 1 ekranlarında 15 eylül salı günü 20:00'de izleyicileriyle buluşacak. Oyunculuklarıyla parmak ısırtan merve dizdar ve ezgi mola için binlerce paylaşım yapıldı. Ezgi mola (masumlar apartmanı dizisi safiye) kimdir? Ogm pictures'ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi masumlar apartmanı'nın başrollerinde farah zeynep abdullah, ezgi mola, merve dizdar ve birkan sokullu rol alıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisinde Harikalar Yaratan Ezgi Mola ...
Masumlar Apartmanı Dizisinde Harikalar Yaratan Ezgi Mola ... from www.baho.com.tr
.paylaşımlarıyla sosyal medyada da fenomen haline gelen ezgi mola, masumlar apartmanı'nda çok farklı bir rolle hayranlarının karşısına çıktı. Dizide safiye karakterini ezgi mola canlandırıyor. Çoğu takipçi ezgi mola'nın masumlar apartmanı dizisi kadrosundan çıkarılmasını istedi. Masumlar apartmanı, ogm pictures yapımı, ilk bölümü 15 eylül 2020 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini çağrı vila lostuvalı ve çiğdem bozali'nin yaptığı dram. Masumlar apartmanı'nda seyirci dondu kaldı. Masumlar apartmanı dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek. Masumlar apartmanı ile ekranlara dönüş yapan ezgi mola, başarılı performansıyla rol yapmıyor, rolünü adeta yaşıyor! Ezgi mola 1.63 metre boyunda, 58 kilodur.

.paylaşımlarıyla sosyal medyada da fenomen haline gelen ezgi mola, masumlar apartmanı'nda çok farklı bir rolle hayranlarının karşısına çıktı.

29 mart 1983, i̇stanbul), tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu. Masumlar apartmanı ile ekranlara dönüş yapan ezgi mola, başarılı performansıyla rol yapmıyor, rolünü adeta yaşıyor! Konuyla ilgili instagram hesabından açıklama yapan mola, bir mutfağın fiyatı 120 bin lira olabilir mi? Ünlü oyuncu ezgi mola, sevgilisi mustafa aksakallı ile evinde tadilat yaptırmaya başladı. Ezgi mola 1.63 metre boyunda, 58 kilodur. Ezgi mola, trt 1'de yayınlanan masumlar apartmanı adlı dizideki performansıyla büyük beğeni topladı. Resmi instagram hesabı i official instagram account her salı saat 20.00' de @trt1' de. Ezgi mola da sahneye yorum yaparak, mahvoldum dedi. Masumlar apartmanı, ogm pictures yapımı, ilk bölümü 15 eylül 2020 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini çağrı vila lostuvalı ve çiğdem bozali'nin yaptığı dram. Ezgi mola (masumlar apartmanı dizisi safiye) kimdir? Masumlar apartmanı her hafta salı günleri 20:00'de trt 1'de ekrana geliyor. Yayınlandığı günden beri izlenme rekoru kıran masumlar apartmanı dizisinin başrol oyuncusu ezgi mola yeni bir paylaşım yaptı. Ezgi mola da bu karakter ile izleyicilerini derinden sarstı ve masumlar apartmanı'da muhteşem hikaye ve oyunculuklar sonrasında sezonun en başarılı yapımı olmayı başardı.

Ezgi mola (masumlar apartmanı dizisi safiye) kimdir? ezgi mola. Trt1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi masumlar apartmanı güçlü kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar